O podjetju


Podjetje Ključavničarstvo Repovš – Igor Poznajelšek s.p. se na tržišču pojavlja deveto leto. Pred tem pa je podjetje delovalo že 12 let pod okriljem drugega lastnika. V podjetju smo zaposleni trije ljudje, sodelujemo pa tudi z zunanjimi sodelavci in strokovnjaki.


Naša glavna dejavnost s katero se ukvarjamo je stavbno ključavničarstvo oziroma izdelava kovinskih izdelkov za dom in okolico (vrata, nadstreški, ograje, stopnišča...). Prilagodimo pa se tudi željam in potrebam strank ter izdelamo tudi druge kovinske izdelke po njihovih načrtih ali pa jih razvijemo skupaj.


 


Kovina, trden in zanesljiv gradbeni element

 

Sodoben način življenja zahteva od nas hitro, preprosto in trdno gradnjo. Kovina združuje vse te lastnosti, zato je vse pogosteje srečujemo kot gradbeni element pri hiši in njeni okolici. Kadar je kovina pravilno estetsko oblikovana, barvno obdelana in na primeren način vključena v ambient, potem vzbuja prijeten občutek in je pogosta sodobna dopolnitev sodobni arhitekturi.

 

Kovina ima lahko dolgo življensko dobo, če se pravilno odločimo glede njene zaščite. V podjetju Ključavničarstvo Repovš – Igor Poznajelšek s.p. izdelujemo trajne kovinske izdelke z uporabo vroče pocinkane in prašno lakirane kovine. Za izdelke, ki te zaščite nimajo, pa svetujemo redno vzdrževanje s kakovostnimi osnovnimi in končnimi premazi.

 

V ključavničarstvu Repovš smo naklonjeni željam strank, saj izdelujemo izdelke izključno po naročilu, vse od zasnove do montaže, poskrbimo pa tudi za njihovo vzdrževanje. Naročnikom, ki želijo nek izdelek, nimajo pa konkretne rešitve ali načrte, pomagamo s strokovnimi nasveti lastnih mojstrov ali arhitektov, s katerimi redno sodelujemo.